Wimperextensions

Wie droomt er niet van lange, volle en natuurlijk ogende wimpers? Het geheim van de zwoele oogopslag van de Hollywoodsterren is nu voor iedereen beschikbaar!

Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag.

De voordelen van wimperextensions:

* Mooie vollere en langere wimpers
* Natuurlijke uitstraling
* Maakt mascara en wimperkruller overbodig
* Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
* Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
* Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder uitlopende mascara
* De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten

Beauty for Women maakt gebruikt van de producten van Lash Extend. De haartjes van Lash Extend zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echter wimperharen en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.

De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.

 

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimper(s). Om mooie volle wimpers te behouden, adviseert Beauty for Women om iedere 3 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

 

Wimperextensions