Bruidsmake-up (incl. proefmake-up)

Prijs: 
€ 149.00
Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk prachtig uit zien. De jurk en het kapsel zijn hierbij heel belangrijk, maar vergeet vooral de make-up niet. 
De make-up is de finishing touch en zal je de hele dag laten stralen. Bij de make-up van je bruiloft moet je je vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terug kijkt en jezelf niet eens herkent.
 
Bij Beauty for Women wordt gewerkt met het 100% minerale make-upmerk Mineralogie. Deze trendy, glossy en huidverbeterende make-up bevat geen talk, parfum of conserveringsmiddelen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kan verdragen.
 
Proefmake-up:
Het is belangrijk om een aantal weken voor de trouwerij een proefmake-up af te spreken. We bespreken dan wat je wel en wat je vooral niet wilt. Het is een goed idee om foto’s of plaatjes mee te nemen van je jurk, bloemen of je kapsel. Hierdoor kunnen we samen kijken welke make-up het beste bij je past.
 
De trouwdag:
Op je trouwdag kom ik naar de afgesproken locatie en breng ik de make-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.
 
Touch-up:
Wil je ’s avonds een andere of zwaardere make-up? Of vind je het prettig als je make-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Kies dan voor de touch-up! Ik kom dan naar je toe om je make-up bij te werken of te veranderen.
 

Voor bruidsmake-up in de regio (binnen 15 km) worden geen reiskosten berekend. Boven de 15 km is in overleg.

 

Dienst: