Behandelingen

Je kunt terecht voor..

De meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen, van massages en lichaamsbehandelingen tot het laten zetten van wimperextensions. In de schoonheidssalon wordt rust en ontspanning gecombineerd met kwalitatieve behandelingen. Specialiste Ingrid geeft vakkundig advies en werkt met natuurlijke producten die de huid verbeteren.

Gezichtsbehandelingen

Benieuwd naar jouw huidtype? Plan een kennismakingsbehandeling. Wanneer je voor het eerst in de schoonheidssalon komt wordt er gekeken naar de conditie van jouw huid. Vervolgens stellen we een behandeling samen, op basis van jouw wensen en huidtype.

Lees verder

Wenkbrauwen

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uit­straling en uit­drukking van het gezicht.
Ga voor de perfecte wenk­brauwen! Het laten waxen en verven van je wenkbrauwen zorgt voor een mooie, open en frisse uitstraling.

Lees verder

Wimpers

Droom jij van lange, volle en natuurlijk ogende wimpers? Dan zijn de one-by-one wimperextensions een echte aanrader. Bij deze techniek wordt er één extension per natuurlijke wimper geplaatst.

Lees verder

Visagie

Heb je binnenkort een bruiloft, feest, gala of een andere speciale gelegenheid? Beauty for Women verzorgt visagie in de schoonheidssalon, of op locatie. De 100% minerale make-up is geschikt voor elke huidtype. Het geeft jouw huid een prachtige, egale uitstraling.

Lees verder

Wax behandelingen

Wenkbrauwen & andere delen in het gezicht, oksels en bikinilijn worden uitgevoerd met Lycon wax. Deze sterke wax, op basis van natuurlijke hars en bijenwas, verwijdert haren vanaf 1 mm. De wax bestaat uit natuurlijke en verzachtende ingrediënten, ook voor de meest gevoelige huid.

Lees verder

Massages / Lichaamsbehandelingen

Kies jij voor een ontspanningsmassage of voor een massage die lichamelijke klachten verlicht? Gun jezelf een moment van rust en ga met een ontspannen gevoel de deur uit.

Lees verder

Heb je een vraag over een behandeling?

Ik sta je graag te woord!

Vrijblijvend contact opnemen