Visagie

Visagie behandelingen

Mineralogie is een huidverbeterende, 100% minerale make-up die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten.
Mineralogie is gezonder doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit en voorkomt daardoor vroegtijdige veroudering van de huid.

Mineralogie verfijnt de poriën, geeft je een egalere, natuurlijker aanziende huid en veel minder kans op irritaties. Mineralogie is geschikt voor de gevoelige, acne-, en rijpere huid doordat de mineralen versmelten met de huid en verzorgend is door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen. Aanbevolen door huidtherapeuten, make-up artists en visagisten.

Tijdsduur: 30 minuten

De make-up waar in de salon mee gewerkt word is van het merk Mineralogie. Dit is een make-up welke bestaat uit 100% zuivere mineralen die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. In Mineralogie zit geen talk, siliconen, en andere schadelijke stoffen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allegien deze make-up kan verdragen.

Tijdsduur: 30 minuten

De make-up waar in de salon mee gewerkt word is van het merk Mineralogie. Dit is een make-up welke bestaat uit 100% zuivere mineralen die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. In Mineralogie zit geen talk, siliconen, en andere schadelijke stoffen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allegiën deze make-up kunnen verdragen.

Aanbevolen door huidtherapeuten, make-up artists en visagisten.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk prachtig uit zien. De jurk en het kapsel zijn hierbij heel belangrijk, maar vergeet vooral de make-up niet.
De make-up is de finishing touch en zal je de hele dag laten stralen. Bij de make-up van je bruiloft moet je je vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terug kijkt en jezelf niet eens herkent.

Bij Beauty for Women wordt gewerkt met het 100% minerale make-upmerk Mineralogie. Deze trendy, glossy en huidverbeterende make-up bevat geen talk, parfum of conserveringsmiddelen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kan verdragen.

Proefmake-up:
Het is belangrijk om een aantal weken voor de trouwerij een proefmake-up af te spreken. We bespreken dan wat je wel en wat je vooral niet wilt. Het is een goed idee om foto’s of plaatjes mee te nemen van je jurk, bloemen of je kapsel. Hierdoor kunnen we samen kijken welke make-up het beste bij je past.

De trouwdag:
Op je trouwdag kom ik naar de afgesproken locatie en breng ik de make-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Touch-up:
Wil je ’s avonds een andere of zwaardere make-up? Of vind je het prettig als je make-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Kies dan voor de touch-up! Ik kom dan naar je toe om je make-up bij te werken of te veranderen.

Touch-up bruidsmake-up in de avond

Tijdsduur: 30 minuten

Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Tijdens de 1 op 1 workshop onthul ik de geheimen van deskundig toegepaste visagie, passend bij jouw persoonlijkheid & gezichtsvormen. De workshop bevat een make-up advies, waarna je direct leert hoe je de make-up moet aanbrengen zodat je dit voortaan moeiteloos zelf kunt doen.

De workshop omvat:
– Het reinigen van de huid met daarbij een advies over jouw huidtype en welke producten je daarvoor het beste kunt gebruiken
– Kiezen van de juiste kleur foundation
– Verdoezelen van wallen, oneffenheden en rode vlekken of adertjes
– Het vormen van je wenkbrauwen
– Technieken voor het opmaken van de ogen, lippen en wangen

Tijdens deze workshop maak je vrij gebruik van de professionele make-up producten van Mineralogie.
Dit is een make-up welke bestaat uit 100% zuivere mineralen die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. In Mineralogie zit geen talk, siliconen, en andere schadelijke stoffen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kunnen verdragen.

De workshop duurt ongeveer 1 uur en kost €79,-

Wil je langere en vollere wimpers? Kies dan deze optie bij een feestmake-up of bruidsmake-up.