Visagie

Visagie Geldermalsen & omstreken

Ga je trouwen en zoek je een stralende bruidsmake-up?
Heb je binnenkort een feestje en wil je je make-up laten verzorgen door een professionele visagiste?
Wil je graag een persoonlijk make-up advies voor een dagelijks verzorgd uiterlijk?
Het kan allemaal bij Beauty for Women!

MAKE-UP VAN

Mineralogie

Bij Beauty for Women wordt gewerkt met het 100% minerale make-up merk Mineralogie. Dit is een make-up welke bestaat uit zuivere mineralen die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. In Mineralogie zit geen talk, siliconen, en andere schadelijke stoffen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kan verdragen.

Tijdsduur:
30 minuten

Wil je graag een mooie verzorgde make-up look die je iedere dag gemakkelijk kunt dragen? Laat je adviseren welke kleuren bij jou passen om een mooie verzorgde look te creëren.

Tijdsduur:
30-45 minuten

Heb je een binnenkort een feestje? Ga dan voor een smokey-eye of een strakke eyeliner! Maak jouw avond make-up net even iets specialer om de show te stelen!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk prachtig uit zien. De jurk en het kapsel zijn hierbij heel belangrijk, maar vergeet vooral de make-up niet.
De make-up is de finishing touch en zal je de hele dag laten stralen. Bij de make-up van je bruiloft moet je je vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terug kijkt en jezelf niet eens herkent.

Bij Beauty for Women wordt gewerkt met het 100% minerale make-upmerk Mineralogie. Deze trendy, glossy en huidverbeterende make-up bevat geen talk, parfum of conserveringsmiddelen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kan verdragen.

Proefmake-up:
Het is belangrijk om een aantal weken voor de trouwerij een proefmake-up af te spreken. We bespreken dan wat je wel en wat je vooral niet wilt. Het is een goed idee om foto’s of plaatjes mee te nemen van je jurk, bloemen of je kapsel. Hierdoor kunnen we samen kijken welke make-up het beste bij je past.

De trouwdag:
Op je trouwdag kom ik naar de afgesproken locatie en breng ik de make-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Touch-up:
Wil je ’s avonds een andere of zwaardere make-up? Of vind je het prettig als je make-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Kies dan voor de touch-up! Ik kom dan naar je toe om je make-up bij te werken of te veranderen.

(eventuele reiskosten in overleg)

Tijdsduur:
1 tot 1,5 uur

Tijdens de 1 op 1 workshop onthul ik de geheimen van deskundig toegepaste visagie, passend bij jouw persoonlijkheid & gezichtsvormen. De workshop bevat een make-up advies, waarna je direct leert hoe je de make-up moet aanbrengen zodat je dit voortaan moeiteloos zelf kunt doen.

De workshop omvat:
– Het reinigen van de huid met daarbij een advies over jouw huidtype en welke producten je daarvoor het beste kunt gebruiken
– Kiezen van de juiste kleur foundation
– Verdoezelen van wallen, oneffenheden en rode vlekken of adertjes
– Het vormen van je wenkbrauwen
– Technieken voor het opmaken van de ogen, lippen en wangen

Tijdens deze workshop maak je vrij gebruik van de professionele make-up producten van Mineralogie.
Dit is een make-up welke bestaat uit 100% zuivere mineralen die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. In Mineralogie zit geen talk, siliconen, en andere schadelijke stoffen zodat iedereen met een gevoelige huid, acnehuid of allergieën deze make-up kunnen verdragen.

De workshop duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost €90,00