Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Om de balans tussen lichaam en geest op goede peil te houden is het in deze tijd van gejaagdheid en stress heerlijk om een moment voor jezelf te hebben en even heerlijk te ontspannen in een gemoedelijke sfeer.

Als je hier voor het eerst in de salon komt wordt er gekeken in welke conditie jouw huid is door middel van een intakegesprek. Vervolgens wordt de behandeling op jouw wensen en huidtype aangepast en streef ik met jou samen naar een optimaal resultaat. Tevens krijg je advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen.

Om de kwaliteit hoog te houden worden er hoogwaardige (100% natuurlijke!) producten van Lakshmi gebruikt in de salon.
Lakshmi gebruikt uitsluitend biologische ingrediënten welke op ecologische manier verkregen zijn.

De producten van Lakshmi worden uitsluitend samengesteld met natuurlijk ingrediënten van hoge kwaliteit. Lakshmi producten bevatten alleen werkstoffen en geen lege vulmiddelen zoals paraffine, minerale olie en siliconen. Doordat de moleculaire structuur van de gebruikte plantaardige oliën identiek zijn aan de in huid aanwezige vetten worden de producten tot in de diepste huidlaag opgenomen. Ieder afzonderlijk product biedt de huid de specifieke werkstoffen die het nodig heeft. Voor ieder huidtype zijn er producten van Lakshmi beschikbaar die de huid zijn natuurlijke schoonheid helpen te hervinden en de huid direct zichtbaar te verbeteren.

Klik op een behandeling voor de prijzen en meer informatie.

Contact opnemen

Meer info & prijzen

My First Treatment

Prijs: €50.00

Basic Treatment

Prijs: € 27.00

Complete Treatment

Prijs: € 54.00

Deluxe Treatment

Prijs: € 69.00

Sensitive Skin Treatment

Prijs: € 59.00

Intensive Peeling Treatment

Prijs: € 59.00

Anti Age / Peeling Treatment

Prijs: € 79.00

Beauty Season Treatment

Prijs: € 62.50